rocupoane.org
Pagina Principală Magazine Citylink Voucher

Voucher & Cod Reducere Citylink Ianuarie 2022

> > Continuă să citylink.ro
  • Toate
  • Oferta

FAQ for Citylink

Citylink are o reducere pentru clientul nou?

Da. Dacă este prima dată când doriți să cheltuiți la Citylink, puteți primi oferte speciale. Atâta timp cât citylink.ro verifică faptul că nu aveți istoricul achizițiilor la Citylink, puteți utiliza Citylink Cod Reducere special pentru a obține reducerea.

Cât timp pot dura Voucher Citylink?

Dacă doriți să cunoașteți perioada exactă de valabilitate a fiecărui cupon de la Citylink, vă puteți conecta sau crea un cont nou Citylink și puteți face clic pe Citylink Voucher corespunzător din pachetul cupon pentru a afla timpul de expirare .

Cum să contactați Citylink?

Pentru a oferi clienților servicii de consultanță mai eficiente și în timp util, Citylink a deschis un canal de servicii pentru clienți. Puteți face clic pe butonul „Contact online” sau „Contactați serviciul clienți” la Citylink. Dacă aveți orice comentarii sau întrebări și doriți să oferiți feedback, Citylink vă sugerează, de asemenea, că puteți face acest lucru prin e-mail sau telefon.

Citylink are o promoție de Black Friday?

Da. Fiecare client dorește să cumpere o reducere la sfârșitul anului 2022, iar Citylink va șterge, de asemenea, stocul la sfârșitul lunii noiembrie, pentru a-l restitui clienților. Evenimentul Black Friday va aduce reduceri neașteptat de mari fanilor fideli!