rocupoane.org
Voucher & Cupon Reducere Lidl Ianuarie 2022 > > Continuă să lidl.ro
  • Toate
  • Oferta

FAQ for Lidl

Lidl are o reducere pentru clientul nou?

Da. Pentru a permite clienților noi să aibă o experiență satisfăcătoare pentru prima dată, Lidl a lansat o politică preferențială specială pentru clienții noi. Afișați doar Lidl Voucher pe care l-ați primit la plată.

Cât timp pot dura Voucher Lidl?

Puteți să vă introduceți contul pentru a vedea toate Lidl Cod Reducere, fiecare va afișa timpul de expirare corespunzător în partea de jos. Nu uitați să utilizați Lidl Voucher în perioada de valabilitate, apoi puteți obține 90% reducere. De asemenea, nu vă mai puteți utiliza Lidl Cupon Reducere dacă reducerea la datele de expirare.

Cum să contactați Lidl?

Dacă trebuie să luați legătura cu serviciul pentru clienți Lidl în timpul procesului de cumpărături, găsiți setarea corespunzătoare „Contactați serviciul clienți” sau „Contact online” în Lidl și trimiteți un mesaj către serviciul clienți. În general, acest buton este setat în partea de jos a lidl.ro. Dacă considerați că comunicarea online nu este suficient de clară, puteți alege să luați legătura cu Lidl prin telefon, e-mail etc.

Lidl are o promoție de Black Friday?

Da. Nu ați cumpărat produsul dorit în Lidl în Black Friday anul trecut? 2022 Nu trebuie să ratezi din nou! Reducerea prețului pentru Black Friday a lui Lidl va fi din ce în ce mai mare! Accesați rocupoane.org pentru a verifica cele mai recente informații despre reduceri ale Lidl!