rocupoane.org

Voucher & Reduceri Roxi Aprilie 2024

> > Continuă să roxi.ro
  • Toate
  • Oferta

PUBLICITATE

Aplicați toate cupoanele Roxi la finalizarea comenzii cu un singur clic.

Au încredere de peste 2.000.000 de utilizatori

Verificat

FAQ for Roxi

Roxi are o reducere pentru clientul nou?

Da. Pentru noii clienți ai Roxi, reducerile speciale pentru clienți noi sunt stabilite pe roxi.ro. Dacă nu ați cheltuit niciodată bani pe Roxi, puteți utiliza Roxi Cod Reducere după ce treceți la casă pentru a vă bucura direct de 60%.

Cât timp pot dura Voucher Roxi?

Puteți să vă introduceți contul pentru a vedea toate Roxi Cod Reducere, fiecare va afișa timpul de expirare corespunzător în partea de jos. Nu uitați să utilizați Roxi Voucher în perioada de valabilitate, apoi puteți obține 60% reducere. De asemenea, nu vă mai puteți utiliza Roxi Cupon Reducere dacă reducerea la datele de expirare.

Cum să contactați Roxi?

Puteți găsi cu ușurință butonul „Contactați serviciul clienți” furnizat de Roxi navigând pe pagina principală roxi.ro și orice pagini detaliate. Nu ezitați și faceți clic pe acest buton pentru a vorbi cu serviciul clienți Roxi și pentru a vă rezolva problemele în timpul cumpărăturilor.

Roxi are o promoție de Black Friday?

Da. Multe produse Roxi care nu vor fi reduse în preț vor fi reduse în Black Friday și vor fi una dintre cele mai mari reduceri ale 2024. Reducerea pentru Roxi Reducerea pentru Black Friday va începe în vacanța de Ziua Recunoștinței.

Presupunem că sunteți de acord cu Politica privind cookie-urile dacă continuați.