rocupoane.org
Pagina Principală Magazine The Home Voucher
Voucher & Cod Reducere The Home Mai 2022 > > Continuă să thehome.ro
  • Toate
  • Oferta

FAQ for The Home

The Home are o reducere pentru clientul nou?

Da. The Home are într-adevăr politici preferențiale speciale pentru a ajuta noii clienți The Home să obțină o experiență de cumpărare mai bună. Atâta timp cât nu aveți un record de cheltuieli în The Home, puteți obține această reducere. Cu toate acestea, dacă ați cumpărat produsele The Home înainte, nu vă puteți bucura din nou de această reducere specifică.

Cât timp pot dura Voucher The Home?

Clienții The Home pot verifica timpul de expirare corespunzător și domeniul de aplicare al produselor care pot fi utilizate în partea de jos a The Home Cod Reducere. Pentru a nu rata orice ofertă care vă este benefică, The Home vă sugerează să utilizați The Home Voucher la timp pentru a evita să nu le puteți utiliza după expirarea acestora.

Cum să contactați The Home?

Pe orice pagină din thehome.ro, puteți găsi butonul „Contact” setat de thehome.ro. Faceți clic pe acest buton pentru a comunica online cu serviciul pentru clienți, ceea ce nu numai că îmbunătățește experiența de cumpărare a clientului pe thehome.ro, ci și încearcă să ofere ajutor cât mai mult pentru clienții The Home.

The Home are o promoție de Black Friday?

Da. Pentru clienții care iubesc cumpărăturile și doresc să economisească mai mulți bani, The Home Black Friday va fi cu siguranță prima alegere! Multe produse ale lui The Home vor fi reduse la Black Friday, iar clienții pot cumpăra produse super-excelente la prețuri foarte mici!